Miilu Bar & Grill

Sielu pohjoisesta, makuja maailmalta

Lounas jälleen 12.6.2025 alkaen

Tervetuloa ravintolaamme

Kiitos kaudesta! Pidämme pienen huoltotauon, ja avaamme jälleen 12.6.2025 

Lounasvaihtoehdot

Keittolounas 17,50€

Lounaslista 

Menu Miilu Lunch 39€

Kids Lunch 17,50€

Ala carte

Menu Miilu 85€

A la carte listamme löydät täältä

Ala carte list in English

Huom: Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemisaikaa. 

LOUNAS

12.6. alkaen lounas tarjolla tiistaista perjantaihin

Menu Miilu Bar & Grill

Menu Miilu 85€

Kesän menut julkaistaan myöhemmin

(menut tarjolla vain koko pöytäseurueelle)


Ala carte listamme löydät täältä

Suomeksi

in English

Tulevia tapahtumia

 

Miilun juhannus!

Tule viettämään juhannusta kanssamme!

Tarjolla hyvää ruokaa kesäisiä drinkkejä ja muita juomia alkoholittomina ja alkohollisina vaihtoehtoina.

Miilu Bar & Grill

Tarinamme

Miilu Resort sekä sen yhteydessä toimivan ravintolamme Miilu Bar & Grill:n tarina alkoi, kun kolme kaverusta löivät ajatuksensa yhteen. 

Halusimme tuoda hiihtoladun varteen ravintolan, jonka grillissä palavien hiilien tuoksu täyttää lähitienoon ja sisällä soiva musiikki vie kauempaakin saapuneen tulijan ajatuksissaa maailman eri ääriin. 

Ravintolan, minne on helppo tulla vaikka monot jalassa, ja silti nauttia illallisen joko lyhyesti tai pidemmän kaavan mukaan.

Ruokamme sopii yhdessä jaettavaksi pöytäseurueen kesken tai jokainen voi valita itselleen mieluisia annoksia a la carte listaltamme. Suosittelemme viiden ruokalajin kausittain vaihtuvaa Menu Miilua, mihin keittiömestarimme ovat valinneet ravintolamme parhaimpia annoksia. 

Klassikko cocktaileja, harvinaisempia viskejä takkatulen äärellä, vaihtuvaa viinivalikoimaa ja jääkylmiä oluita. 

Ystävällistä ja sopeutuvaa palvelua, yhdessä vietettyä aikaa sekä taianomaisia revontulia Ylläsjärven yllä.

 

Tekijät

Keittiöstämme vastaa Helsingin ruokamaailmassa meritoitunut, Miilun oma poika Alex Räsänen joka on aikaisemmin toiminut keittiöpäällikkönä mm. ravintola Topassa, Farangissa ja Gaijinissa. Alexin apuna ravintolassa toimii kova joukko pitkän linjan rautaisia ammattilaisia.

Ruoka­filosofiamme

Ruoka valmistetaan alusta saakka itse sesongin parhaista raaka-aineista, ja kokonaisuutta täydentämään tarjoamme upean juomavalikoiman. Konseptimme perustuu avotulella grillattuihin lihoihin, kokonaisiin kaloihin, kasviksiin sekä erilaisiin mereneläviin, jotka saavat tuekseen lisukkeita ja kastikkeita maailman eri keittiöistä.

Teemme yksinkertaista ja maukasta ruokaa intohimolla, aina kipinää silmäkulmassa.

Suomalaista lähiruokaa, koti- ja ulkomaiset parhaat raaka-aineet aina sesongin mukaan.

Aidoilla puuhiilillä grillattua, savustettua, eri maailman mauilla leikittelevää, puhdasta ruokaa.

Juomat

Juomavalikoimamme on uskalias ja kokeileva. Tyylikkäitä kuplia, suuria viinejä pieniltä tiloilta, kansainvälisiä cocktaileja, raikkaita mocktaileja, paikallisia oluita ja kaiken kruununa ainutlaatuinen viskivalikoima. Perinteisempien yhdistelmien lisäksi rohkaisemme kokeilemaan viskin ja avotulella valmistettujen annosten kokonaisuuksia.