Miilu Bar & Grill
Sielu pohjoisesta, makuja maailmalta
Lounas tiistaista perjantaihin
Tervetuloa ravintolaamme
Päivittäin vaihtuva lounas 13.70€
Lounas tarjolla tiistaista perjantaihin klo 11.00 – 15.30
Tarjolla myös ala carte
Ala carte
Kesän A la carte listamme löydät täältä
Summer Ala carte list in English
Huom: Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemisaikaa.
LOUNAS
Päivittäin vaihtuva lounas 13,70€
Ala carte myös saatavilla ravintolan aukioloaikoina
Tulevia tapahtumia
Miilu goes NUTS
15.-19.7.2025
Pasta Fuel Up before run:
Miilunpolttajan pastaa listalla tiistaista perjantaihin.
Meidän keittiömestarin lempi tankkaus ennen maratonia on aina ollut pasta. Nyt sitä saa myös Miilu Bar & Grillistä Nuts juoksutapahtuman yhteydessä. Tsekkaa aukioloajat ja tule pastalle!
EAT PASTA RUN FASTA! Hungry after run?
Miilussa on grillijuhlat Nuts juoksutapahtuman päätöspäivänä. Terassi on auki päivästä iltaan, tulethan maistamaan kesäjuomalistan uutuudet. Grillit on päällä – me tarjoamme grilli lautasia yhdelle tai useammalle.
Grillilautanen yhdelle 45€
Grillilautanen kahdelle 75€
Perhe lajitelma 140€
Lapin klassikko myös padassa porisee – kalakeittoa Miilun omalla reseptillä saatavilla sekä lounaalla että illalla.

Miilu Bar & Grill
Tarinamme
Miilu Resort sekä sen yhteydessä toimivan ravintolamme Miilu Bar & Grill:n tarina alkoi, kun kolme kaverusta löivät ajatuksensa yhteen.
Halusimme tuoda hiihtoladun varteen ravintolan, jonka grillissä palavien hiilien tuoksu täyttää lähitienoon ja sisällä soiva musiikki vie kauempaakin saapuneen tulijan ajatuksissaa maailman eri ääriin.
Ravintolan, minne on helppo tulla vaikka monot jalassa, ja silti nauttia illallisen joko lyhyesti tai pidemmän kaavan mukaan.
Ruokamme sopii yhdessä jaettavaksi pöytäseurueen kesken tai jokainen voi valita itselleen mieluisia annoksia a la carte listaltamme. Suosittelemme viiden ruokalajin kausittain vaihtuvaa Menu Miilua, mihin keittiömestarimme ovat valinneet ravintolamme parhaimpia annoksia.
Klassikko cocktaileja, harvinaisempia viskejä takkatulen äärellä, vaihtuvaa viinivalikoimaa ja jääkylmiä oluita.
Ystävällistä ja sopeutuvaa palvelua, yhdessä vietettyä aikaa sekä taianomaisia revontulia Ylläsjärven yllä.
Tekijät
Keittiöstämme vastaa Helsingin ruokamaailmassa meritoitunut, Miilun oma poika Alex Räsänen joka on aikaisemmin toiminut keittiöpäällikkönä mm. ravintola Topassa, Farangissa ja Gaijinissa. Alexin apuna ravintolassa toimii kova joukko pitkän linjan rautaisia ammattilaisia.
Ruokafilosofiamme
Ruoka valmistetaan alusta saakka itse sesongin parhaista raaka-aineista, ja kokonaisuutta täydentämään tarjoamme upean juomavalikoiman. Konseptimme perustuu avotulella grillattuihin lihoihin, kokonaisiin kaloihin, kasviksiin sekä erilaisiin mereneläviin, jotka saavat tuekseen lisukkeita ja kastikkeita maailman eri keittiöistä.
Teemme yksinkertaista ja maukasta ruokaa intohimolla, aina kipinää silmäkulmassa.
Suomalaista lähiruokaa, koti- ja ulkomaiset parhaat raaka-aineet aina sesongin mukaan.
Aidoilla puuhiilillä grillattua, savustettua, eri maailman mauilla leikittelevää, puhdasta ruokaa.
Juomat
Juomavalikoimamme on uskalias ja kokeileva. Tyylikkäitä kuplia, suuria viinejä pieniltä tiloilta, kansainvälisiä cocktaileja, raikkaita mocktaileja, paikallisia oluita ja kaiken kruununa ainutlaatuinen viskivalikoima. Perinteisempien yhdistelmien lisäksi rohkaisemme kokeilemaan viskin ja avotulella valmistettujen annosten kokonaisuuksia.