Miilu Bar & Grill

Sielu pohjoisesta, makuja maailmalta

Töihin meille?

Etsimme ravintolahenkilökuntaa!

Haemme ammattitaitoista sali- ja keittiöhenkilökuntaa korkeatasoiseen Miilu Bar & Grill -ravintolaamme. 

Lisätiedot ja hakemukset CV:n kera: 
alex@miiluresort.fi, p. +358 50 373 5272

Sielu pohjoisesta, makuja maailmalta

Miilun keittiön sydän on avotuligrilli, missä hehkuvat itsetehdyt hiilimiilun hiilet. 

Miilu on puuhiilen valmistusta varten rakennettu maahauta. Miilua käytetään puun kuivatislaukseen, jolloin lehtipuuta kuumennetaan suljetussa, vähähappisessa tilassa ja puu palaa epätäydellisesti. Miilu on peitetty tavallisesti turpeella ja havuilla ja tiivistetty huolellisesti

Ruokafilosofiamme

Ruoka valmistetaan alusta saakka itse sesongin parhaista raaka-aineista, ja kokonaisuutta täydentämään tarjoamme upean juomavalikoiman. Konseptimme perustuu avotulella grillattuihin lihoihin, kokonaisiin kaloihin, kasviksiin sekä erilaisiin mereneläviin, jotka saavat tuekseen lisukkeita ja kastikkeita maailman eri keittiöistä.

Teemme yksinkertaista ja maukasta ruokaa intohimolla, aina kipinää silmäkulmassa.

Suomalaista lähiruokaa, koti- ja ulkomaiset parhaat raaka-aineet aina sesongin mukaan.

Aidoilla puuhiilillä grillattua, savustettua, eri maailman mauilla leikittelevää, puhdasta ruokaa.

Juomat

Juomavalikoimamme on uskalias ja kokeileva.Tyylikkäitä kuplia, suuria viinejä pieniltä tiloilta, kansainvälisiä cocktaileja, raikkaita mocktaileja, paikallisia oluita ja kaiken kruununa ainutlaatuinen viskivalikoima. Perinteisempien yhdistelmien lisäksi rohkaisemme kokeilemaan viskin ja avotulella valmistettujen annosten kokonaisuuksia.

Miilu bar & grill avautuu marras-joulukuun vaihteessa 2024

Otamme vastaan illallispöytävarauksia 29.11. eteenpäin

restaurant@miiluresort.fi

+358 400 485007